Werkwijze Perfect Pets

Zo krijg je de perfecte foto van jouw huisdier

Wil je een perfecte foto van jouw huisdier maar is die misschien niet helemaal perfect? Dan geeft dat niets; je hoeft niet een volledig getrainde hond te hebben of heel rustige kat. Wij zorgen ervoor dat er een supergave foto wordt gemaakt en jij een waar kunstwerk krijgt om aan de wand te hangen.

Dierenfotografie

Bij PerfectPets zijn we gespecialiseerd in hondenfotografie maar we doen ook andere dierenfotografie. Heb jij een kat, konijn of paard? Of een heel ander dier waar je graag een foto van hebt waar je naar kunt blijven kijken? Ook dan kun je een afspraak voor een fotoshoot bij ons maken.

Intake

Elke fotoshoot start eerst met een telefonische intake. Dan bespreken we jouw wensen, wat voor een persoonlijkheid jouw hond of ander huisdier heeft en waar je de foto’s gemaakt wilt hebben. Heb je geen idee welke locatie geschikt is? Dan kan ik je verschillende mooie plekken adviseren. Ook plannen we de datum en het tijdstip van de fotoshoot. En heb je nog vragen? Dan kun je die natuurlijk allemaal aan me stellen.

Fotoshoot van jouw dier

Op de afgesproken dag ontmoeten we elkaar op de locatie. We maken persoonlijk kennis en natuurlijk wil ik jouw hond of ander dier goed leren kennen. Dat kan door even te wandelen of wat te spelen, net wat op dat moment past. Zodra jouw hond zich op z’n gemak voelt en we op de juiste plek zijn aangekomen, gaan we van start.
href=”https://perfectpets.nl/tarieven/”>hier alvast bekijken.

bernerpoodle puppy bij sunset in Bloemendaal

Beeldbewerking en selectie

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met alle foto’s. De mooiste selecteer ik voor je en zet ze klaar in een beveiligde, online gallery. Hieruit kies jij jouw favoriet en die laat ik voor jou afdrukken op het fotoproduct van jouw keuze. Natuurlijk kun je ook meer foto’s uitkiezen om te laten ontwikkelen. Alles wordt in een vaklab ontwikkeld zodat je gegarandeerd bent van topkwaliteit. Van de foto’s die jij hebt uitgekozen, ontvang je gratis de digitale beeldbestanden in medium resolutie.

Handig om te weten:

Baasje (of liefst 2) erbij

Bij de fotoshoot moet in ieder geval een baasje aanwezig zijn maar het is handig als je nog iemand meeneemt. Zo werken we samen om jouw hond op z’n gemak te stellen, de aandacht te trekken en natuurlijk de hond op de juiste plek te houden. Is jouw hond snel afgeleid of loopt hij gemakkelijk weg? Dan kan hij gewoon aan de riem blijven, die verwijderen we later gewoon. Leve Photoshop ;-)!

Aantal honden per fotoshoot

Heb jij meer honden? Dan kun je die natuurlijk allemaal meenemen voor de fotoshoot! Hoe meer, hoe gezelliger! Maar… ook hoe drukker. Dus bij meerdere honden voor een fotoshoot is het wel belangrijk dat er voldoende mensen bij zijn. Qua kosten blijft het tot 3 honden gelijk, daarboven betaal je extra per hond.

Duur van de fotoshoot

Gemiddeld duurt een fotoshoot van honden zo’n 2 uur maar ik neem alle tijd voor jullie. We gaan namelijk net zo lang door als nodig is of als kan. Net zolang totdat we de perfecte foto hebben. En is dat toch niet gelukt omdat het weer niet mee zit, jouw hond z’n dag niet heeft of iets anders tegenzit? Dan plannen we een nieuwe fotoshoot. Zo ben je gegarandeerd van dé perfecte foto!

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot van jouw huisdier? Of heb je nog vragen over hoe hondenfotografie of fotografie van andere dieren in z’n werk gaat? Vraag het me gerust; stuur me een mailtje en ik reageer zo snel mogelijk!

Leave a reply


Geef een reactie