fotoscoop voor blad dier bij dierenasiel zandvoort met twee weimareners

Natasja Noordervliet, fotograaf

Hondenfotografie & Dierenfotografie

Zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in fotografie en alles wat met beeld te maken heeft. En net zo lang ben ik al gek op dieren; ik heb altijd honden gehad en veel paard gereden. Na verschillende banen in de media heb ik de Fotoacademie Amsterdam gedaan, een vierjarige hbo-opleiding waarna ik in 2010 als fotografe aan de slag ging.

Het juiste plaatje

Vanaf dat moment werk ik als fotograaf voor verschillende bladen en bedrijven zoals Viva, Kek Mama, KPMG en Nuon. Heel verschillend en elk leuk op zijn eigen manier zoals de kindershoots waar je met (veel!) geduld de mooiste foto’s van die kleintjes kunt maken. Normaal gesproken ben ik dan niet echt Miss Patience maar tijdens het fotograferen wel. Dan ga ik door tot we het juiste plaatje hebben.

Hond met Instagram-account

Dat geduld komt zeker ook van pas in mijn andere passie: hondenfotografie. Zelf begon ik hiermee toen mijn eigen hond al wat ouder werd. Om een herinnering te creëren startte ik een Instagram-account met elke dag weer een mooie foto van mijn hond. Die foto’s moesten wel anders, leuker, met humor en ook fashionable. Ik ben immers fotografe! Zo begon ik steeds meer en steeds mooiere foto’s te maken, ook van andere honden.

Stoere foto’s van asielhonden

Naast de vele fotoshoots die ik van honden maak, maak ik ook heel regelmatig foto’s van asielhonden. Echte, stoere foto’s van honden die heel graag een nieuw baasje vinden. Deze foto’s worden gedeeld op het online kanaal Haerlems Bodem en onlangs verscheen hierover een artikel in het blad van de Dierenbescherming, zie hierover de afbeeldingen onderaan deze pagina.

Foto’s van jouw hond; een kunstwerk om op te hangen

Mijn werk is vooral heel stoer met diepe kleuren en veel details. Foto’s met een knipoog of juist heel realistisch, net wat jij wilt. Maar wel altijd foto’s waarin jouw hond het middelpunt is en van het doek afknalt. Van het doek, want een fotoshoot bij mij levert je een kunstwerk op om aan de wand te hangen.

Meer weten of eens kennismaken?

Wil je meer weten van mijn werk in hondenfotografie? Bekijk dan mijn portfolio. Of check mijn andere werk op www.noordervlietphotography.com. En wil jij ook zo’n stoer kunstwerk van jouw hond? Bel of mail me dan, dan maken we snel een afspraak!


dier-magazine-cover
dier-magazine-1
Interview in dier-magazine stoeien met twee weimaraners


Leave a reply


Geef een reactie